Υλικά
- 8 μπισκότα digestive χωρις ζάχαρη
- 1/2 συσκευασία κρέμα τυριού χαμηλή σε λιπαρά
- 1/2 φλυτζάνι στραγγιστό γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά
- Λίγες σταγόνες βανίλια
- 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
- φράουλες σε κυβάκια
Εκτέλεση
- Αλέθουμε τα μπισκότα
- Χτυπάμε την κρέμα τυριού, την οποία έχουμε σε θερμοκρασία δωματίου, με το στραγγιστό γιαούρτι
- Προσθέτουμε τη βανίλια και το χυμό λεμονιού
- Λιώνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με τα μπισκότα ώστε να κολλήσουνε
- Με ένα κουταλάκι βάζουμε μπισκότο στην παγοθήκη και πατάμε καλά με το δάχτυλο
- Προσθέτουμε το μίγμα γιουρτιού και κρέμας τυριού από πάνω και βάζουμε τις κομμένες φράουλες
- Βάζουμε ξυλάκια για να μπορούν να βγουν εύκολα από τις θήκες αλλά και να καταναλωθούν εύκολα
- Βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες ώστε να παγώσουν και να βγαίνουν. Εύκολα
- Μπορείτε να φάτε τις μπουκιές είτε έτσι παγωμένες ή να αφήσετε για λίγο στο ψυγείο ώστε να μαλακώσουν