Συνταγές

Carrot Cake

Υλικά

  • 150 ml λάδι
  • 250 γρ. καρότα τριμμένα στον τρίφτη
  • 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 4 αυγά
  • 100 γρ. καρύδια
  • 2 κ.γ. μπέικιν
  • 2 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση:

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
  • Χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε το λάδι και το μέλι
  • Προσθέτουμε το μπέικιν, τα καρύδια, την κανέλα και ανακατεύουμε καλά
  • Ρίχνουμε το τριμμένο καρότο και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ζύμη
  • Λαδώνουμε μια φόρμα κέικ και ρίχνουμε το μείγμα.
  • Ψήνουμε για 45 λεπτά